Certificat de atestare fiscala

Modalitati de obtinere a Certificatelor de atestare fiscala

  1. Online prin intermediul portalului public de e-Guvernare.
  2. La ghiseele Serviciului Impozite si taxe locale din str. M. Sadoveanu nr.4.

Condiţiile pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală sunt prevăzute de Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal şi de Legea nr.207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală. Prin urmare solicitantul va obţine certificatul de atestare fiscală numai dacă este la zi cu plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului local al orasului Negresti şi dacă are declarată taxa specială de salubritate.

Completează și trimite rapid și de oriunde formularele electronice

Evită cozile de la ghișee și economisește timp prin completarea online a formularelor. Ai acces rapid de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe mobil. Acceseaza formularele aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Obligaţiile fiscale datorate le puteţi achita online, accesând Platforma Ghiseul.ro.

Taxa specială de salubritate poate fi declarată online, accesând Portalul public de e-Guvernare secţiunea Formulare electronice.

Informatii cu privire la taxa speciala de salubritate gasiti pe site-ul primariei negresti.ro, sectiunea Formulare salubrizare.

.

Formulare

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti