Certificat de atestare fiscala

Modalitati de obtinere a Certificatelor de atestare fiscala

  1. Online prin intermediul portalului public ConectX.
  2. La ghiseele Serviciului Impozite si taxe locale din str. M. Sadoveanu nr.4.

Condiţiile pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală sunt prevăzute de Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal şi de Legea nr.207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală. Prin urmare solicitantul va obţine certificatul de atestare fiscală numai dacă este la zi cu plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului local al orasului Negresti şi dacă are declarată taxa specială de salubritate.

Completează și trimite rapid și de oriunde formularele electronice

Evită cozile de la ghișee și economisește timp prin completarea online a formularelor. Ai acces rapid de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe mobil. Acceseaza formularele aici

Obligaţiile fiscale datorate le puteţi achita online, accesând Platforma Ghiseul.ro.

Informatii cu privire la taxa speciala de salubritate gasiti pe site-ul primariei negresti.ro, sectiunea Formulare salubrizare.

Formulare

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti