Formulare salubrizare

Declarația pentru stabilirea taxei de salubrizare

Pentru stabilirea taxei de salubrizare, locuitorii orașului Negrești și ai satelor componente trebuie să depună Declarație de impunere, pentru locuințele sau spațiile pe care le au în proprietate.

Ce model al declarației completăm?

– Persoanele fizice care au în proprietate imobile cu destinația de locuință vor depune declarația pentru fiecare imobil deținut, fie că este locuit de proprietar, fie că este închiriat altor persoane fizice.

– Dacă imobilul este în proprietatea Statului/Orașului Negrești și este locuit de persoane fizice, chiriașii vor depune declarația și vor achita taxa. 

– Declarația se va depune și în cazul imobilelor nelocuite.

Unde găsim și unde depunem declarația?

Formularul se găsesc la ghișeele Serviciului Impozite si taxe locale din sediul Primăriei Negrești.

Formularul este disponibil și în formatul electronic.

Formularele pot fi depuse la biroul 20 și la Registratura din sediul Primăriei Negrești. Pentru a facilita procesul de preluare a formularelor, declarațiile pot fi trimise și pe adresa de e-mail: itx@negresti.ro.

Cei care doresc să depună declarațiile pe e-mail, vor urma acești pași:

1. Descărcați formularul.

2. Tipăriți și completați formularul; apoi semnați-l.

3. Scanați formularul și atașați-l de e-mailul pe care îl veți trimite la adresa de email de mai sus.

Ce se întâmplă dacă nu depunem declarația?

– Dacă o persoană fizică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, calculându-se patru persoane pentru fiecare locuință.

Declaratii pentru stabilirea taxei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti