Cuantumul taxei de salubrizare

Serviciul Impozite și taxe locale emite decizii de impunere pe care le trimite prin poștã la începutul anului și în care se specificã suma de platã.

– Pentru orașul Negrești – 11 lei/ persoană / lună.

– Pentru satele componente – 7 lei/ persoana / lună.

Termenul de achitare a taxei – data de 25 a lunii următoare celei pentru care se datorează taxa.

Negreștenii pot plăti anticipat taxa pe câte luni doresc, chiar și pe întreg anul fiscal, dar taxa pe luna încheiată în care s-au prestat serviciile trebuie plătită cel târziu până în data de 25 a lunii următoare. Prin urmare, această prevedere NU obligă la plata taxei doar pe o singură lună.

Dacă taxa nu va fi plătită sau va fi plătită cu întârziere, se vor percepe majorările de întârziere prevăzute de Codul de Procedură Fiscală de 1% din suma datorată/lună.

Spre exemplu: neplata taxei duce la o majorare de 0,11 lei pentru fiecare lunã de întârziere, pentru orașul Negrești sau de 0,07 lei pentru satele componente.

Taxa poate fi achitată:

– La ghișeele Serviciului Impozite și taxe locale din sediul Primăriei Negrești, numerar sau cu cardul bancar, după următorul program: Luni – Vineri: 08:00 – 16:30.

Online cu cardul, fără comision, pe site-ul https://ghiseul.ro.

– Prin virament bancar, în contul Primăriei Negrești deschis la Trezorerie – RO53TREZ65921360206XXXXX, cod fiscal 13407333, beneficiar Primăria Orașului Negrești.

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti