Lista debitorilor PJ

În conformitate cu art. 162 alin 1 din Legea 207/2015 – Codul de procedură fiscală, Orașul Negrești publică lista debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații restante față de bugetul local. Lista cuprinde contribuabilii care înregistrează datorii peste plafonul stabilit prin HCL nr. 34/2019 (10.000 lei pentru persoane juridice) și au fost notificați în prealabil în privința acestora.

În baza prevederilor art.162 alin 4 din Legea 207/2015 – Codul de procedură fiscală, în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligațiilor fiscale, Orașul Negrești va proceda la eliminarea din listă a contribuabililor care și-au achitat aceste obligații. De asemenea, în cazul obținerii de către contribuabili a suspendării executării actului administrativ fiscal se va proceda în termen de 15 zile la eliminarea din listă a contribuabililor aflați în această situație.  

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti