Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, prima  tranșă, potrivit prevederilor legale, este 31 martie 2022

Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, prima  tranșă, potrivit prevederilor legale, este 31 martie 2022

Primăria Orașului Negrești – Serviciul impozite și taxe locale, reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, prima  tranșă, potrivit prevederilor legale, este 31 martie 2022, inclusiv. Neplata la termen a obligaţiilor fiscale duce la aplicarea majorărilor de întârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracțiune de lună.

Pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport, datorate pentru întregul an de către contribuabili, până la data de 31.03.2022 inclusiv, se va acorda o bonificație de 10% (art. 3 HCL 64/2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2022), indiferent de modalitatea de achitare a obligațiilor fiscale (online, la ghișee, numerar sau cu cardul bancar).

Vă reamintim că modalitățile de plată la care puteți apela, sunt cele afișate pe site-ul Primăriei Orașului Negrești, secțiunea  Cum se pot plăti impozitele și taxele locale  (https://negresti.ro/servicii/plata-impozitelor-si-taxelor-locale/), respectiv:

  • plata prin ghișeul unic al Sistemului Național Electronic de plată on-line cu cardul bancar, ghiseul.ro
  • prin Ordin de plată în conturile corespunzătoare fiecărui tip de impozit, afișate  pe site-ul nostru la secțiunea  Conturi persoane fizice și alte entități fără personalitate juridică/ Conturi persoane juridice;
  • Plata electronică folosind servicii de internet banking
  • Plată în numerar sau prin  POS cu card bancar la casieria instituției din str. Nicolae Bălcescu, nr.1, cu următorul program: luni- vineri, în intervalul orar 8.00-16.30.

Mulțumim cetăţenilor care și-au achitat obligațiile fiscale până în prezent!

Previous Convocarea Consiliului local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 24 martie 2022, ora 14.00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti