Programul de lucru în perioada sărbătorilor de Paști și informații utile pentru cetățeni

Programul de lucru în perioada sărbătorilor de Paști și informații utile pentru cetățeni

Vă informăm că în următoarele zile, programul de lucru al primăriei va fi afectat de zilele libere legale de Paști. Astfel, vineri, 14 aprilie 2023, este zi liberă legală, iar programul de lucru al primăriei se va relua marți, 18 aprilie 2023.

Vă reamintim că puteți efectua plata obligațiilor fiscale, taxe și impozite locale, inclusiv amenzile contravenționale, online prin intermediul platformei www.ghiseul.ro sau prin intermediul instrumentelor bancare. De asemenea, prin intermediul portalului de eGuvernare aflat la adresa www.negresti.regista.ro puteți depune diverse cereri online, puteți face sesizări pe harta digitală a orașului, face programări online și verifica stadiul documentelor în timp real, din confortul casei dumneavoastră.

PROGRAMUL ZILELOR URMĂTOARE:

Vineri – 14.04.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal – Vinerea Mare).

Luni – 17.04.2023 – ÎNCHIS (zi liberă legal – Paștile ortodox 2023).

În plus, sunteți invitați să vă alăturați echipei de fotbal a CSO Negresti în meciul lor din etapa a 5-a PLAY OFF-ului împotriva echipei Recolta Berezeni, care va avea loc luni, 17 aprilie 2023, la ora 16:30 pe stadionul din Negresti.

În numele primăriei Negrești, vă dorim sărbători fericite și să aveți parte de clipe minunate alături de cei dragi în această perioadă specială de Paști.

Previous Invitație la campania de curățenie de primăvară în Negrești și satele componente

Leave Your Comment

12 − one =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti