Invitație la campania de curățenie de primăvară în Negrești și satele componente

Invitație la campania de curățenie de primăvară în Negrești și satele componente

Dragi cetățeni ai orașului Negrești și ai satelor componente,

Vă adresam această invitație cu speranța că veți fi alături de noi în campania de curățenie de primăvară, care are loc înainte de sărbătorile de Paști. Este important ca fiecare dintre noi să contribuim la păstrarea unei comunități curate și sănătoase, iar această campanie este o oportunitate perfectă pentru a face acest lucru.

Vă încurajam să luați parte la acțiunile de colectare de materiale vegetale biodegradabile, care rezultă din curățarea grădinilor, tăierea arbuștilor sau pomilor, curatarea podetelor, etc. Indiferent de cât de mic este spațiul verde de lângă casa sau blocul dumneavoastră, este important să îl întreținem și să arătăm respect față de comunitatea în care trăim.

Invitam, de asemenea, persoanele juridice care desfășoară activități comerciale  in zona noastra, să participe la această campanie. În calitate de membri importanți ai comunității noastre, suntem siguri că sunteți interesați de păstrarea unui mediu curat și sănătos în zona dumneavoastră de activitate. Prin contribuția dumneavoastră la această campanie de curățenie, veți arăta că sunteți un partener responsabil și preocupat de binele comunității în care desfășurați afaceri.

Luna aprilie ne încurajează să fim mai serioși și mai responsabili în abordarea problemelor legate de mediu și să ne pregătim pentru sărbătorile de Paști. Vă invit să fiți alături de noi și să arătăm că suntem o comunitate unită și responsabilă.

Vă reamintim că Primăria orașului Negrești este implicată în această campanie de curățenie de primăvară prin intermediul Utilități SRL și al personalului de la Legea 416.

Haideți să facem împreună ca orașul nostru să strălucească de curățenie și frumusețe!

Previous Anunt licitatie publica – spațiul în suprafață de 22,82 mp și dependințe ale acestuia în suprafață de 114,14 mp, situat în str. Decebal, nr. 5

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti