Marți 22 iunie 2021, un nou Maraton de vaccinare la Casa Orășenească de cultură Negrești

Marți 22 iunie 2021, un nou Maraton de vaccinare la Casa Orășenească de cultură Negrești

În ziua de marți, 22 iunie 2021, intervalul orar 09.00-13.00, va avea loc la Negrești, în locația ce va fi amenajată la Casa Orășenească de Cultura “Neculai Cioată”, un nou Maraton de Vaccinare anti- COVID-19.

Imunizarea se va efectua cu vaccin de la compania Johnson & Johnson si sunt așteptate toate persoanele care nu au reușit sa se vaccineze. Acestea se vor putea prezenta direct la centrul de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.

Vaccinul dezvoltat de Janssen, divizia farmaceutică a companiei Johnson & Johnson, se administrează într-o singură doză.

Pe site-ul primăriei Negrești, www.negresti.ro, sunt oferite informații oficiale despre cele două campanii de imunizare, prospecte oficiale ale vaccinurilor, răspunsuri la întrebări, raportări, dar și alte informații provenite din surse oficiale, respectiv instituțiile care gestionează domeniul sănătății și vaccinarea.

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate.

Activitatea este organizată de Direcția de Sănătate Publică Vaslui cu sprijinul Instituției Prefectului-Județului Vaslui, Primăriei Orașului Negrești și a Colegiului Medicilor Vaslui.

https://negresti.ro/2021/05/07/informatii-utile-din-surse-oficiale-despre-vaccinare/

Previous Convocarea Consiliului local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, pentru data de 24 iunie 2021, ora 14,00

Leave Your Comment

eighteen + seventeen =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti