Fotbal | Liga 4 – CSO Negresti – Flacara Muntenii de Sus

Fotbal | Liga 4 – CSO Negresti – Flacara Muntenii de Sus

⚽ Duminică, 10 septembrie 2023, încep meciurile din Liga a 4-a de fotbal, iar echipa CSO Negrești va debuta pe teren propriu cu puternica echipa Flacăra Muntenii de Sus, echipa considerata favorita la câștigarea Ligii, alături de Comstar Vaslui, Sporting Banca, FC Vulturești, Viitorul Vetrișoaia si FC Gârceni.
Liga a 4-a, sezonul 2023-2024, va reuni 12 echipe, iar câștigătoarea va avea șansa de a juca în barajul de promovare în Liga a 3-a. Totodată, ultimele două echipe clasate vor retrograda în Liga a 5-a.
🏆 Dorim să reamintim că echipa de fotbal a CSO Negrești este nou promovata in Liga a 4-a, calificată de pe primul loc în Liga 5-a, unde se va confrunta cu adversari mult mai buni și va avea ocazia să continue să crească și să se dezvolte.
🤜Le urăm mult succes fotbaliștilor în aceasta noua etapa a competitiei! Suntem increzatori ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a obtine cat mai multe rezultate pozitive.
🖤💛 Haideți să ne unim și să fim alături de ei în acest sezon important pentru fotbalul nostru local!
⚽🏆 Susținerea voastră este vitală și îi va motiva să atingă performanțe pe teren.
Previous World Vision Romania: Sprijin in vederea obtinerii de finantare pentru infiintarea de intreprinderi de economie sociale!

Leave Your Comment

11 − 4 =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti