World Vision Romania: Sprijin in vederea obtinerii de finantare pentru infiintarea de intreprinderi de economie sociale!

World Vision Romania: Sprijin in vederea obtinerii de finantare pentru infiintarea de intreprinderi de economie sociale!

Fundatia World Vision Romania, alaturi de alte organizatii partenere, intentioneaza sa acceseze finantari prin proiecte care prevad o componenta de formare in antreprenoriat social si una de finantare a planurilor de afaceri dezvoltate de catre persoanele incluse in grupul tinta al proiectului.

Asadar, daca aveti o idee de afaceri si doriti sa obtineti finantare pentru a o implementa, puteti beneficia de formare si un  sprijin de 60.000 euro nerambursabili, pentru a infiinta o intreprindere de economie sociala, precum si de suport pe tot parcursul derularii proiectului.

🏢 Intreprinderea sociala  presupune:

angajarea de persoane provenite din categorii vulnerabile, adresarea unor sectoare economice sub-reprezentate,

💡concentrarea pe rezolvarea problemelor socio-economice locale si

💓reinvestirea a 90% din profit in comunitate.

Ii rugam pe cei care sunt interesati de o astfel de oportunitate sa completeze chestionarul din link-ul de mai jos.

CHESTIONAR

#AntreprenoriatSocial #Comunitate #PrimariaNegresti #WorldVisionRomania

Previous ANUNT privind consultarea propunerilor preliminare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) – „MODIFICARE ZONĂ FUNCTIONALĂ ÎN VEDEREA CONSTRUIRII: SALĂ DE EVENIMENTE, ANEXE, ALE.I BETONATE PIETONALE, PARCARE, TERASĂ, SPAŢII VERZI ŞI ÎMPREJMUIRE” jud. Vaslui, oraș Negrești, str. 1 Decembrie, nr.73

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti