Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 19 aprilie 2022, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 19 aprilie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 19 aprilie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 480/18.04.2022.

Proiectul ordinii de zi

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea II a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2022.
  2. Proiect de hotărâre aprobarea Cererii de finanțare și a Devizului general estimativ a obiectivului de investițiiEXTINDERE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN ORAȘUL NEGREȘTI ȘI ÎN LOCALITĂȚILE CĂZĂNEȘTI, CIOATELE, GLODENI, POIANA ȘI VALEA MARE, APARȚINĂTOARE ORAȘULUI NEGREȘTI, JUDEȚUL VASLUI”, pentru finanțarea acestuia în cadrul Programului Național de Investiții „ANGHEL SALIGNY”
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții „REABILITARE SI MODERNIZARE DRUMURI IN NEGRESTI SAT SI SATELE COMPONENTE POIANA, VALEA MARE, PARPANITA SI CAZANESTI” – REST DE EXECUTAT.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 28 aprilie 2022, ora 14,00

Leave Your Comment

2 + 7 =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti