Voteaza pentru proiectul WIFI4EU

Voteaza pentru proiectul WIFI4EU

Dragi Negreșteni,

Avem o veste bună pe care vrem, sa o împărtășim cu voi!

Inițiativa WiFi4EU – internet WiFi gratuit in spatiile publice din întreaga Europă, la care orașul nostru este unul dintre beneficiari, a fost nominalizată pentru ediția 2023 a „Premiului pentru bună administrare” al Ombudsmanului European, la categoria Excelență în servicii aduse cetățeanului.

WiFi4EU a fost recunoscut ca un proiect remarcabil în ceea ce privește oferirea de servicii moderne și accesibile cetățenilor.

Prin intermediul acestui proiect, am reușit să aducem puncte de acces WiFi gratuite în mai multe locații din localitățile orașului Negresti, oferind astfel oportunități de conectivitate și acces la internet pentru toți locuitorii noștri.

Pentru a sprijini proiectul WiFi4EU, puteți vota în cadrul competiției „Premiul pentru bună administrare” accesând lista de proiecte și selectând proiectul nr. 40, intitulat „Free Wi-Fi hotspots across Europe”.

Pentru a ajunge direct la pagina de votare:

Votul public se încheie miercuri, 14 iunie 2023, așa că vă încurajăm să vă exprimați sprijinul pentru WiFi4EU cât mai curând posibil.

Distribuiți acest mesaj, apreciați și încurajați și alte persoane să voteze în favoarea proiectului.

Previous Convocarea Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 13 iunie 2023, ora 14,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti