Convocarea Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 13 iunie 2023, ora 14,00

Convocarea Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 13 iunie 2023, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară care va avea loc în data de 13 iunie 2023, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 656/7.06.2023.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 30 mai 2023.
  1. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unor spații în suprafață totală de 68,13 mp, situate în incinta Pieței Agroalimentare din Negrești, strada Pieței, nr. 3, aflate în domeniul public al orașului Negrești, județul Vaslui, pentru comercializarea peștelui/cărnii și a produselor din pește și carne.
  2. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unor spații în suprafață totală de 68,13 mp, situate în incinta Pieței Agroalimentare din Negrești, strada Pieței, nr. 3, aflate în domeniul public al orașului Negrești, județul Vaslui, pentru comercializarea cărnii și a produselor din carne.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru femeile cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, în ziua de 16 iunie 2023, începând cu ora 08:00, la Direcția de Asistență Socială Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti