Suplimentarea Proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare din data de 28 octombrie 2021, ora 14,00

Suplimentarea Proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare din data de 28 octombrie 2021, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi prevazut in anexa  la dispozitia Primarului orasului Negresti nr. 596/20.10.2021, privind convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară, care va avea loc în data de 28 octombrie 2021, ora 14,00 la sediul Primăriei, dupa cum urmeaza:

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Convocarea de îndată a Consiliului Local în ședință extraordinară, pentru data de 26 octombrie 2021, ora 13,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti