Convocarea de îndată a Consiliului Local în ședință extraordinară, pentru data de 26 octombrie 2021, ora 13,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în ședință extraordinară, pentru data de 26 octombrie 2021, ora 13,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea de indata a Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 26 octombrie 2021, ora 13,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 597/25.10.2021.

Proiectul ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Achiziție pubele și europubele, oraș Negrești, județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Orașului Negrești – 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind implementarea proiectului ,,Achiziție pubele și europubele, oraș Negrești, județul Vaslui”.
  3. Proiect de hotărâre pentru participarea la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, cu proiectul investițional „Modernizarea sistemelor de iluminat public în satele componente: Poiana, Valea Mare, Parpanița, Căzănești, Glodeni și Cioatele, Oraș Negrești, Județul Vaslui”.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Noi măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 adoptate de Primăria Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti