Suplimentarea Proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare din data de 24 noiembrie 2021, ora 14,00

Suplimentarea Proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare din data de 24 noiembrie 2021, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi al şedinţei ordinare a Consiliului
local Negreşti din data de 24 noiembrie 2021, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr.
640/16.11.2021, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexă la dispozitia nr. 645/22.11.2021, dupa cum urmează:

  • Proiect de hotărâre privind acordarea „DIPLOMEI DE AUR” şi a unui premiu în valoare de 500 lei, din bugetul local pe anul 2021, cuplurilor negreştene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului manifestărilor culturale pentru anul 2021/2022, al Casei de Cultură „Neculai Cioată” oraş Negreşti, judeţul Vaslui şi bugetul estimat aferent organizării manifestărilor.
  • Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al Aparatului de specialitate al primarului oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 24 noiembrie 2021, ora 14,00 în sala de ședințe a Primăriei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti