Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 martie 2023, ora 13,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 martie 2023, ora 13,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 30 martie 2023, ora 13,00, convocat prin Dispoziţia nr. 357/22.03.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 487/28.03.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Spital Orășenesc Negrești, Oraș Negrești, Strada Decebal, Nr. 5, județul Vaslui”.
  2. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Achiziția a două utilaje – tractoare de tuns iarba cu accesorii, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2023.
  3. Proiect de hotărâre privind introducerea obiectivului de investiție ,,Dotare cu echipamente de joacă Parc Casa de Cultură, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2023.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea II a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2023
  5. Raport de activitate al Serviciulu Impozite si taxe locale, fond locativ pe anul 2022

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Atentionare privind arderea vegetatiei uscate in scopul igienizarii terenurilor agricole

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti