Atentionare privind arderea vegetatiei uscate in scopul igienizarii terenurilor agricole

Atentionare privind arderea vegetatiei uscate in scopul igienizarii terenurilor agricole

Primaria orasului Negresti face apel catre cetatenii si operatorii economici din zona sa respecte prevederile legislative cu privire la arderea vegetatiei in scopul igienizarii terenurilor agricole in acest sezon, deoarece trebuie sa tinem cont de riscurile pe care le presupune arderea necontrolata a vegetatiei.

Din acest motiv, dorim sa va informam cu privire la obligativitatea obtinerii permisului de lucru cu foc pentru a putea executa arderi controlate de miristi, vegetatie uscata sau resturi vegetale.

Permisul de lucru cu focul se emite prin grija primarului localitatii, de catre seful serviciului voluntar pentru situatii de urgenta, sau o alta persoana desemnata in acest sens. Este important de retinut faptul ca, in afara gospodariilor cetatenesti, arderea vegetatiei fara obtinerea permisului si fara luarea masurilor necesare pentru a preveni propagarea focului la vecinatati, se va sancționa cu amendă.

Va rugam sa luati in considerare aceste reguli si sa actionati responsabil, pentru a asigura siguranta si confortul tuturor locuitorilor din orasul Negresti.

Previous ANUNȚ COLECTIV pentru comunicarea prin publicitate

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti