Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 august 2022, ora  14,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 30 august 2022, ora  14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 30 august 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 760/22.08.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 815/29.08.2022, dupa cum urmează:

Suplimentarea Proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 99/28.07.2022 privind aprobarea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din Aparatul de specialitate al primarului oraşului Negreşti şi a serviciilor/instituţiilor publice subordonate.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea STUDIULUI DE FEZABILITATE pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vaslui, în perioada 2014-2020″, a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului si a părţii cotei de cofinanţare a cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous ANUNT, privind intenția elaborării PUD – “CONSTRUIRE CLADIRE SPATII COMERCIALE SI SERVICII P+1″ strada Nicolae Bălcescu, nr. 1A, oraș Negrești, județul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti