Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 28 iunie 2023

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 28 iunie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 28 iunie 2023, ora 14,30, convocat prin Dispoziţia nr. 692/20.06.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 707/26.06.2023, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind declararea ca bun de uz și de interes public a terenului în suprafață de 721 mp reprezentând teren intravilan cu categoria de folosință “drum”, situat în orașul Negrești, județul Vaslui.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Negrești, județul Vaslui la programul PNRR/2023, Componenta-C3-Managementul deșeurilor, investiția I2, Dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și al altor deșeuri agricole compostabile, cu obiectivul de investiții ”Construire platformă de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în Orașul Negrești, Județul Vaslui” și introducerea în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2023.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 28 iunie 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti