Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 28 iunie 2023

Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 28 iunie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă ordinară care va avea loc în data de 28 iunie 2023, ora 14,30 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 692/20.06.2023.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Local Negrești din data de 13 iunie 2023
  1. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în valoare de 50.000 lei Parohiei Poiana din bugetul local al orașului Negrești, pentru Biserica din sat Cioatele din bugetul local al orașului Negrești.
  2. Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea planului de amplasament și delimitare a imobilului, în suprafața de 17683 mp, reprezentând teren intravilan cu categoria de folosință “Curți Construcții”, proprietate publică a orașului Negrești, strada 1 Decembrie nr. 51, județul Vaslui.
  3. Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea planului de amplasament și delimitare a imobilului, în suprafața de 5861 mp, reprezentând teren intravilan cu categoria de folosință “drum”, proprietate publică a orașului Negrești, strada Libertății, județul Vaslui.
  4. Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea planului de amplasament și delimitare a imobilului, în suprafața de 11223 mp, reprezentând teren cu categoria de folosință “drum”, sat Valea Mare (parțial strada Gării) proprietate publică a orașului Negrești, județul Vaslui.
  5. Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea planului de amplasament și delimitare a imobilului, în suprafața de 1200 mp, reprezentând teren extravilan cu categoria de folosință “Neproductiv”, proprietate publică a orașului Negrești, sat Valea Mare, județul Vaslui.
  6. Întrebări, interpelări și informarea consilierilor locali.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Licitație publică – Spațiul P-13, în suprafață totală de 68,13 mp, situat în incinta Pieței Agroalimentare din Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti