Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 24 noiembrie 2022, ora 14,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 24 noiembrie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 24 noiembrie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 1075/16.11.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 1076/22.11.2022, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar Parohiei „Poiana” pentru biserica din sat Cioatele din bugetul local al orașului Negrești.
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea VIII a bugetului local al orașului Negrești pe anul 2022.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea consultanței de specialitate la obiectivului de investiție ,,Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul Județului Vaslui”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii obiectivului de investiție ,,Amenajarea de țarcuri pentru deșeuri de carton, oraș Negrești, județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2022.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 24 noiembrie 2022, ora 14,00 în sala de ședințe a Primăriei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti