Suplimentarea Proiectului Ordinii De Zi A Ședinței Ordinare A Consiliului Local Negrești, Din Data De 20 decembrie 2022, Ora 14,00

Suplimentarea Proiectului Ordinii De Zi A Ședinței Ordinare A Consiliului Local Negrești, Din Data De 20 decembrie 2022, Ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 20 decembrie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 1139/12.12.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 1148/20.12.2022, dupa cum urmează:

Suplimentarea proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie a bugetului local al oraşului Negreşti pentru trimestrul IV 2022.
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al Aparatului de specialitate al primarului oraşului Negreşti, judeţul Vaslui.
  3. Proiect de hotărâre privind vânzarea unei locuinţe aparţinând fondului locativ al oraşului Negreşti către actualul chiriaş ….

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Anunț – Lista de priorități pentru repartizarea locuințelor ANL ce se vor elibera în cursul anului 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti