Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data 28 iulie 2022, ora 14,00

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data 28 iulie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 28 iulie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 706/20.07.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 711/22.07.2022, dupa cum urmează:

Suplimentarea Proiectului ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al oraşului Negreşti pentru trimestrul II al anului 2022.
  2. Proiect de hotărâre privind virarea de credite bugetare pe anul 2022.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea IV a bugetului local al oraşului Negreşti pe anul 2022.
  4. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al oraşului Negreşti a imobilului teren în suprafaţă de 5457 mp situat în Negreşti, Abator, nr. 6A, jud. Vaslui, identificat prin C.F nr. 73307 Negreşti, Nr. cadastral 73307.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea scăderii din evidenţa fiscală a creanţelor provenind din amenzi contravenţionale pentru care s-a împlinit termenul de prescripţie a dreptului de a cere executarea silită la persoane fizice .

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Orașul Negrești se află, din nou, în topul orașelor din țară ce au implementat proiecte de tip SMART City

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti