Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului local Negrești din data 24 martie 2022

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului local Negrești din data 24 martie 2022

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Negreşti din data de 24 martie 2022, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 291/16.03.2022, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexă la dispozitia nr. 402/22.03.2022, dupa cum urmează:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii obiectivului de investiție ,,Centrală telefonică, internet și acces control securizat în primărie, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2022.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii obiectivului de investiție ,,Ecran de proiecție pentru Casa de Cultură ,,Neculai Cioată”, Oraș Negrești, Județul Vaslui”, în Programul anual de investiții al Oraşului Negrești – 2022.
  3. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect tip – „Construire bază sportivă tip 1, str. Decebal, nr. 6, oraș Negrești, Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”– Corp B ” din Orașul Negrești, judeţul Vaslui”.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, prima  tranșă, potrivit prevederilor legale, este 31 martie 2022

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti