Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 13 iunie 2023

Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 13 iunie 2023

Se aduce la cunoştinţă publică suplimentarea proiectului ordinii de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului local Negreşti din data de 13 iunie 2023, ora 14,00, convocat prin Dispoziţia nr. 656/07.06.2023, cu proiectele de hotărâre prevăzute în anexa la dispozitia nr. 684/12.06.2023, dupa cum urmează:

Proiectul ordinii de zi

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general actualizat  pentru obiectivul de investiții „MODERNIZAREA DRUMURILOR DE INTERES LOCAL, ORAȘ NEGREȘTI, JUDEȚUL VASLUI”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous Voteaza pentru proiectul WIFI4EU

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti