Succes CSO Negresti – Cupa Podul Inalt Vaslui

Succes CSO Negresti – Cupa Podul Inalt Vaslui

♟Juniorii de la CSO Negrești continuă să obțină rezultate în competițiile de șah. După succesele înregistrate la Turneul Gartek de la Husi si Cupa Melchisedec 2023 de la Roman, echipa a participat la o nouă competiție, Cupa “Podul Inalt”, care s-a desfășurat la Vaslui, în perioada 24-25 iunie 2023. 🎉‍♀️🥳
Echipa de Șah a CSO Negrești a fost reprezentată de 5 copii, care s-au străduit să obțină rezultate bune în competiție. Printre aceștia, s-au evidențiat următorii:
🥇 Anastasia Parteni a obținut locul 1 la categoria fete 12 ani.
🥇 Gabriel Boitan a obținut locul 1 la categoria baieti sub 16 ani.
🥇 Apetrei Nicholas-Petru a obtinut locul 1, la categoria baieti 12 ani.
Mai trebuie menționați și ceilalți juniori de la CSO Negrești, Macovei Matei si Crăcană Carlos, care au obtinut locurile 4 la categoriile de varsta 13 si 14 ani, si au contribuit la succesul general al clubului lor.
🧡🖤Echipa de șah CSO Negrești demonstrează în continuare un nivel ridicat de pregătire și o abordare competitivă în fiecare competiție în care participă.
Felicitări tuturor juniorilor și coordonatorului lor, profesorul Scarlat Gica, pentru eforturile lor și succesul obținut în aceste competiții.
Previous Suplimentarea proiectului ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Negrești, din data de 28 iunie 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti