Sprijin pentru încălzirea locuinței și un supliment pentru energie

Sprijin pentru încălzirea locuinței și un supliment pentru energie

📢 Sprijin pentru încălzirea locuinței și un supliment pentru energie – persoanele care au nevoie de sprijin financiar pot depune cereri după data de 1 noiembrie, când vor intra în vigoare normele metodologice, data exactă urmând a fi anunțată din timp, la Direcția de Asistență Socială.
Potrivit HG 1073/2021, familiile și persoanele singure ale căror venituri nete sunt de până la 1.386 lei/membru de familie în cazul familiei sau 2.053 lei în cazul persoanei singure pot beneficia (inclusiv cumulat) de următoarele tipuri de ajutoare:
✅ ajutoare pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi și/sau petrolieri;
✅ suplimentul pentru energie.
👉Care sunt criteriile pentru a beneficia de cele două ajutoare, care este valoarea acestora și modalitatea de accesare, găsiți explicat în detaliu aici: https://www.dasnegresti.ro/anunt-privind-ajutorul-pentru…/.
Previous Cupa Orașelor Târguri, 17 octombrie 2021

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti