Cupa Orașelor Târguri, 17 octombrie 2021

Cupa Orașelor Târguri, 17 octombrie 2021

♟ Clubul Sportiv Orășenesc Negrești, în colaborare cu Primăria orașului Negrești, organizează în data de 17 octombrie 2021 „Cupa Orașelor Târguri”, ediția a II-a.
✅ Programul desfășurării Festivalului:
Ora 10.00 – Deschiderea Competiției „Cupei Orașelor Târguri”.
Ora 10.05 – Intonarea Imnului de stat.
Ora 10.10 – Cuvânt pentru deschiderea festivalului susținut de domnii: Prof. Scarlat Gică, Primar Rusu Petru-Cristinel, director CSO Negrești Andronic Vasile, Președinte Club Sportiv „Realitatea Huși” Baltag Neculai.
Ora 10.30 – Prezentarea echipelor.
Ora 10.40 – Începerea jocurilor din cadrul competiției.
Ora 12.40 – Festivitatea de premiere a jucătorilor.
✅ Locul de desfășurare este Casa Orășenească de Cultură Negrești din strada Mihail Kogalniceanu nr. 4.
„Cupa Orașelor Târguri” are loc între echipele seniori de șah, reprezentative ale localităților Huși și Negrești, „Realitatea Huși”, respectiv CSO Negrești.
Prima ediție a Cupei Orașelor Târguri a avut loc la Husi, în data de 3 octombrie 2021, când echipa din Huși a câștigat competiția pe echipe cu scorul de 7,5- 0,5, iar la concursul de șah blitz primul loc a fost ocupat de reprezentantul CSO Negresti, domnul Scarlat Gică.
Previous Dezbatere publică – Proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL 64/24.06.2021 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale precum şi a taxelor speciale, pe anul 2022

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti