Sprijin pentru Digitalizarea firmelor: Caravana #NEdigitalizăm în Orașul Negrești

Sprijin pentru Digitalizarea firmelor: Caravana #NEdigitalizăm în Orașul Negrești

Miercuri, 30 august 2023, Primaria orasului Negresti a găzduit o întâlnire de informare privind nevoia de digitalizare și posibilitățile disponibile de finanțare în acest domeniu complex pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici si mijlocii.

Caravana #NEdigitalizăm ca parte a proiectului pilot derulat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și Banca Mondială vine în sprijinul potențialilor beneficiari ai apelului de digitalizare, ce urmează să se deschidă în luna octombrie in cadrul Programului Regional Nord Est 2021 – 2027, unde se pot accesa pana la 100.000 euro nerambursabili cu doar 10% cofinanțare.

Primul pas pentru a accesa programul este completarea chestionarului din link-ul: https://www.adrnordest.ro/nedigitalizam-adr-nord-est-te-invita-sa-testezi-gradul-de-digitalizare-al-companiei-tale/, data limita de completare fiind 15 septembrie-ultima zi. Completarea acestui chestionar va avea ca rezultat si un raport personalizat pe fiecare firma care va arata care este nivelul de digitalizare in prezent comparativ cu alte firme din Regiunea Nord-Est si care sunt zonele din firma care merita digitalizate pentru eficientizarea procesului de producție si/sau vânzare. In concluzie acest raport va poate ajuta in planificarea unei investiții in digitalizare atât cu fonduri europene sau cu fonduri proprii.

Va mulțumim si va susținem in continuare!

#nedigitalizam

Previous Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 31 august 2023

Leave Your Comment

fourteen − 6 =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti