Site-ul Primăriei Negrești obține locul 2 în clasamentul site-urilor primăriilor din județul Vaslui

Site-ul Primăriei Negrești obține locul 2 în clasamentul site-urilor primăriilor din județul Vaslui

Cu bucurie va anunțăm că site-ul Primăriei Negrești a obținut o poziție excelentă în clasamentul site-urilor primăriilor din județul Vaslui, clasându-se pe locul 2, înaintea site-urilor municipiilor Bârlad și Huși și ale orașului Murgeni. Evaluarea a fost realizată de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Vrem să subliniem faptul că site-ul Primăriei Negrești este realizat în regie proprie și este actualizat permanent pentru a oferi informații relevante și utile cetățenilor noștri.

De la data evaluării, am adus îmbunătățiri semnificative, astfel încât site-ul nostru este acum modern și adaptat utilizării pe telefoane mobile, oferă mai multe informații și servicii online, cum ar fi posibilitatea de a completa și transmite formulare online, de a face sesizări sau de a urmări traseul documentelor. De asemenea, cetățenii pot programa audiențe online, pentru a evita cozile și a economisi timp prețios.

Plasarea site-ului nostru înaintea celor ale localităților Bârlad, Huși si Murgeni este o recunoaștere a eforturilor noastre de a oferi un mediu online modern și transparent pentru cetățenii noștri.

Pentru ca ne dorim să îmbunătățim continuu acest site și să-l facem cât mai util pentru cetățenii noștri, vă invităm să ne oferiți feedback-ul dumneavoastră și propuneri pentru îmbunătățirea site-ului nostru. Dacă împărtășiți cu noi experiența dumneavoastră din interacțiunea cu site-ul negresti.ro, ne veți ajuta să răspundem cât mai bine nevoilor comunității noastre.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă asigurăm de angajamentul nostru de a continua să îmbunătățim serviciile online ale Primăriei Negrești.

Previous 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝟔-𝟕 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐠𝐚 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti