𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝟔-𝟕 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐠𝐚 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝟔-𝟕 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐠𝐚 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞

✅ Sâmbătă
🤾‍♂️ Începând cu ora 12.00, vă invităm să fiți alături de echipa de handbal a CSO Negresti, în meciul lor împotriva echipei LPS Focșani, care va avea loc la Sala de Sport a orașului Negresti.
🖤🧡 Vă așteptăm cu drag pentru a-i susține și încuraja pe jucătorii noștri ghidați de talentatul antrenor, profesorul Gheorghe Mogâldea, care de-a lungul timpului a pregătit numeroși jucători valoroși, unii dintre ei ajungând sa joace in Liga Națională de Handbal.
🤾‍♂️ Este un eveniment important pentru comunitatea noastră și suntem foarte mândri să avem o echipă de handbal talentată care reprezintă orașul nostru.
✅ Duminică
🎥 La ora 13:00, vă așteptăm sa vizionați filmul „VAIANA”. Proiecția este dublată în limba română, astfel încât toți să se bucure de poveste.
🎥 La ora 16:00, puteți urmări filmul „FORD VS FERRARI” care îi are ca protagoniști pe Carrol Shelby (interpretat de Matt Damon) si Ken Miles (interpretat de Christian Bale).
Intrarea la toate evenimentele este liberă, astfel încât puteți să vă bucurați de ele în compania familiei și prietenilor.
✅ De asemenea, puteți să vă bucurați de parcurile noastre, cum ar fi parcul din fața Primăriei, parcul de la Casa de Cultură și parcul de la Sala de Sport care oferă locuri de joaca pentru copii, locuri de relaxare si petrecere a timpului liber, precum si internet gratuit.
👐 Vă dorim un weekend plăcut și distractiv alături de cei dragi și suntem nerăbdători să vă vedem în orașul nostru minunat.
Previous ANUNŢ PRIVIND SCUTIREA MAJORĂRILOR DE ÎNTÂRZIERE DATORATE DE CĂTRE PERSOANELE FIZICE

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti