Serviciul Impozite si taxe locale si-a reluat activitatea cu publicul

Serviciul Impozite si taxe locale si-a reluat activitatea cu publicul

📣ℹ️ În vederea creșterii calității, eficienței și eficacității activităților din cadrul instituției, Primăria Negrești a decis achiziționarea un sistem informatic integrat.
Începând cu anul 2023 Gestiunea activității biroului de Registru Agricol, Contabilitate bugetară și Colectarea și gestiunea taxelor și impozitelor funcționează sub un singur sistem, premisă a identificării și eliminării neconcordanțelor de date.
Urmare a schimbării sistemului informatic, este posibil ca în perioada următoare unele operațiuni să necesitate mai mult timp, motiv pentru care recomandăm utilizarea platformelor online pentru depunere documentelor, cererilor și efectuarea plăților!
În scopul prevenirii formării cozilor la ghișee, reamintim următoarele:
☑️ Pentru a beneficia de bonificația de 10%, impozitul pe clădiri, terenuri și mijloace de transport poate fi plătit integral până la data de 31 martie 2023
☑️ Bonificația de 10% se acordă indiferent de modalitatea de achitarea, online, prin virament bancar sau la ghișeele instituției
☑️ Plata se poate efectua la ghișee, în numerar sau cu cardul, la casieria instituției
☑️ Plata se poate efectua și prin virament prin Trezoreria Orașului Negrești, beneficiar Orașul Negrești (persoană juridică de drept public), cod fiscal 13407333.
☑️ Recomandăm ca plata impozitelor și taxelor locale să se facă în mediul on-line (fie prin Sistemul Național Electronic de Plată Online ghiseul.ro, fie prin internet banking). Pentru www.ghiseul.ro – datele de acces se obțin prin accesarea secțiunii „Creare cont”, în care se completează CNP-ul, numărul de card al titularului contului și o adresa de e-mail. Ulterior, se primesc pe acest e-mail, userul și parola inițiale, care vor trebui schimbate la prima autentificare. După autentificare veți putea face plățile, fiind afișate toate sumele datorate.
☑️ Recomandăm ca orice cereri sau documente să fie depuse la organul fiscal prin mijloace electronice de transmitere la distanță: ☎️ fax (0235457679), portalul electronic aflat la adresa 💻https://negresti.regista.ro/ sau 📧e-mail itx@negrești.ro.
🙏 Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!
Previous Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 25 ianuarie 2023, ora 15,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti