REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI!

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI!

CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI s-a înființat în data de 20.12.2018 prin HCL nr. 98/2018. Ramurile sportive din cadrul clubului sunt: fotbal, arte marțiale, judo, handbal, rugby, ciclism, baschet, șah, lupte, gimnastică, scrimă, dans sportiv, tenis, culturism, fitness etc.

Practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului, îmbunătățindu-i sănătatea atât sub aspectul fizic, cât și psihic.

Sportul este, de asemenea, un minunat instrument de socializare și de dezvoltare a valorilor educative: disciplina, răbdare, concentrare și, nu în ultimul rând, sportul poate influența în bine caracterul copilului. 

Practicat în echipă sau în cadru organizat, sportul îi ajută pe copii să fie mai sociabili, să lucreze ușor împreună cu ceilalți și să înțeleagă ce înseamnă fair-play.

În cadrul clubului activează aproximativ 60 de copii în ramurile: fotbal, handbal, șah și tenis de masă.

CSO intenționează să-și diversifice activitatea în perioada următoare cu noi sporturi.

Din păcate, o problemă constantă cu care se confruntă clubul, este cea financiară, iar alocările anuale de la bugetul local sunt insuficiente raportat la nevoile clubului.

Pentru a continua activitățile, dar și pentru a crește numărul copiilor la activitățile din cadrul clubului, AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL DUMNEAVOASTRĂ!

Cum poți sprijini copiii care activează în cadrul Clubului?

  • Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice care realizează venituri provenind din salarii sau alte surse pot direcţiona, anual, 3,5% din impozitul pe venit ce se percepe de stat, către o entitate non-profit. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului 2021 care poate fi redirecționată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de față către ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI.

Scopul „ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI” îl reprezintă promovarea activităţilor extracurriculare ale copiilor și adulților în ceea ce priveşte acțiunile sportive, educative, cultural-artistice, științifice, economice, privind protecţia mediului, precum și sprijinirea financiară și materiala a activităţilor prin obţinerea și gestionarea de fonduri și bunuri materiale.

Completează, semnează şi depune Formularul 230, fără drumuri la ANAF, aici 👉 https://bit.ly/3vtOp0Q

Previous Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 6 aprilie 2022, ora 14,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti