Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 6 aprilie 2022, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 6 aprilie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 6 aprilie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 437/5.04.2022.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 24 martie 2022.
  1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de prestări servicii juridice cu un avocat, care să reprezinte Unitatea Administrativ – Teritorială Negrești, în litigiul generat de Compania Națională de Investiții „CNI” – SA în dosarul nr. 587/89/2022

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous 3 ani de Ghiseul.ro. Simplu, rapid, fara deplasari, fara nervi, fara aglomeratie

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti