Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 6 aprilie 2022, ora 14,00

Convocarea de îndată a Consiliului Local în şedinţă extraordinară pentru data de 6 aprilie 2022, ora 14,00

Se aduce la cunoştinţă publică convocarea Consiliului Local al oraşului Negreşti în şedinţă extraordinară, care va avea loc în data de 6 aprilie 2022, ora 14,00 la sediul Primăriei, cu următorul proiect al ordinii de zi, cuprins în anexa la Dispoziţia Primarului oraşului Negreşti nr. 437/5.04.2022.

Proiectul ordinii de zi

  • Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local Negreşti din data de 24 martie 2022.
  1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de prestări servicii juridice cu un avocat, care să reprezinte Unitatea Administrativ – Teritorială Negrești, în litigiul generat de Compania Națională de Investiții „CNI” – SA în dosarul nr. 587/89/2022

Consultarea proiectelor de hotărâri

Proiectele de hotarari supuse aprobarii pot fi consultate pe Portalul public de e-Guvernare, sectiunea Monitorul Oficial Local. Acceseaza registrul aici

Portalul public de e-Guvernare este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, plătește taxe și impozite online, consultă documente de interes public.

Previous 3 ani de Ghiseul.ro. Simplu, rapid, fara deplasari, fara nervi, fara aglomeratie

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti