REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI ȘI SUSȚINE COPIII DIN COMUNITATE!

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI ȘI SUSȚINE COPIII DIN COMUNITATE!

„ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV ORĂȘENESC NEGREȘTI” își propune promovarea activităţilor extracurriculare ale copiilor și adulților în ceea ce priveşte acțiunile sportive, educative, cultural-artistice, științifice, economice, privind protecţia mediului, precum și sprijinirea financiară și materiala a activităţilor prin obţinerea și gestionarea de fonduri și bunuri materiale.

Redirecționând către Asociație vei ști exact unde ajung cei 3.5% și ce se întâmplă cu ei. Dacă nu redirecționezi, acești bani vor fi alocați din oficiu către Bugetul General Consolidat.

Redirecționarea este gratuită și nu implică nici un cost din partea dumneavoastră!

În 2023, cu suma strânsă de 9500 lei, am reușit să achiziționăm echipament handbal pentru 14 copii, materiale sportive și să susținem activitățile sportive pentru ramurile: fotbal, handbal și șah.

Avem în continuare nevoie de dumneavoastră pentru a înscrie noi copii la grupele de juniori ale Clubului Sportiv Orășenesc Negrești, secțiile: fotbal, handbal și șah!

Mai multe detalii despre cum puteti sustine activitatea CSO Negresti, precum si despre activitatea sportivilor nostri gasiti accesand pagina dedicata de mai jos:

Redirectioneaza 3.5%

Dacă iubești sportul sau dacă vrei să contribui la fericirea unor copii, fii alături de noi! AJUTĂ-NE SĂ ÎI AJUTĂM!

Previous Anunț de consultare publică pentru Proiectul de Reabilitare a Rețelei de Apă și Canalizare în Orașul Negrești, Jud. Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti