Recensământul Populației și Locuințelor continuă cu faza recenzării față în față

Recensământul Populației și Locuințelor continuă cu faza recenzării față în față

În perioada 31 mai – 17 iulie, dacă nu v-ați autorecenzat online, va trebui să răspundeți la întrebări în fața unui recenzor care se va deplasa la domiciliul dumneavoastră.

Daca recenzorul nu vă găsește acasă, va lăsa un bilet cu un număr de telefon. Astfel, poate fi apelat să stabiliți împreună data si intervalul orar când veți fi acasă pentru a repeta vizita.

În această etapă, colectarea datelor de recensământ se va realiza prin interviu față-în-față, cu ajutorul tabletelor, chestionarul de recensământ fiind identic cu cel din etapa de autorecenzare.

Vor fi vizitate și gospodăriile populației care nu au finalizat corect și complet chestionarele de recensământ.

Se vor colecta date de la toate persoanele, indiferent de cetățenie, care la momentul de referință al recensământului aveau reședința obișnuită în România (care, la 1 decembrie 2021, locuiau pe teritoriul României pentru o perioadă de cel puțin 12 luni).

Recensământul Populației și Locuințelor (RPL 2021) este primul recensământ din Romania organizat integral in format digital. Întregul proces la colectării datelor se desfășoară cu asigurarea confidențialității si protecției depline a informațiilor. Recenzarea prin interviul fata in fata este ultima etapa a colectării datelor de la populație pentru recensământul populației si locuinței si este obligatoriu.

  • Dacă aveți întrebări, suntem aici.

De asemenea, pe pagina Institutului Național de Statistică și pe www.recensamantromania.ro găsiți toate informațiile referitoare la recensământ.

Previous ANUNT privind consultarea propunerilor preliminare a Planului Urbanistic Zonal(PUZ) – „BISERICĂ DE RIT ORTODOX” strada Mihail Kogălniceanu, nr.96, oraş Negreşti, judeţul Vaslui

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti