Recensământul General Agricol 10 mai – 31 iulie 2021

Recensământul General Agricol 10 mai – 31 iulie 2021

Primăria Orașului Negrești anunță că, în perioada 10 Mai 2021 – 31 Iulie 2021, urmează a fi recenzate toate unitățile care desfășoară activitate agricolă, indiferent de tipul de proprietate și de forma de organizare.

Recensământul general agricol se va desfășura în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 22/2020 privind recensământul general agricol din România runda 2020 și are ca obiectiv colectarea datelor și obținerea informațiilor privind principalele caracteristici ale exploatațiilor agricole.

La recensământ sunt colectate date și informații statistice cu data de referință 31 decembrie 2020 de către recenzorii desemnați privind principalele caracteristici ale exploatațiilor agricole, precum:

– identificarea în teritoriu, suprafețele agricole utilizate,
efectivele de animale pe specii,
adăposturile pentru animale și gestionarea dejecțiilor animaliere,

– persoanele care au desfășurat activități agricole, dezvoltarea rurală etc.

Înregistrarea datelor se efectuează pe baza liberei declarații a cetățenilor, prin interviu direct (față în față), la exploatațiile agricole cu și fără personalitate juridică, și nu necesită prezentarea unor documente justificative cu excepția unei cărți de identitate sau buletin.

Datele și informațiile individuale, colectate cu ocazia recensământului, sunt confidențiale și vor fi utilizate numai în scopuri statistice.

Previous Informații utile, din surse oficiale, despre VACCINARE

Leave Your Comment

twenty + eighteen =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti