Primăria Orașului Negrești și Casa Orășenească de Cultură vă invită să vă petreceți ziua de luni, 17 aprilie, într-un mod distractiv și plin de aventură

Primăria Orașului Negrești și Casa Orășenească de Cultură vă invită să vă petreceți ziua de luni, 17 aprilie, într-un mod distractiv și plin de aventură

🎥 Începând cu ora 13:00, vă așteptăm la proiecția filmului „Pinocchio”, o reeditare a celebrei povești a păpușii de lemn care visează să devină un băiat adevărat. Proiecția este dublată în limba română, astfel încât toți să se bucure de poveste.

🎥 La ora 17:00, puteți urmări ecranizarea romanului „Chemarea străbunilor” de Jack London, o aventură plină de adrenalină a câinelui Buck în sălbăticia din Alaska. Această proiecție promite să vă țină pe scaun până la ultimul moment.

⚽️ De asemenea, puteți să vă alăturați echipei de fotbal a CSO Negresti în meciul lor din etapa a 5-a PLAY OFF-ului împotriva echipei Recolta Berezeni, care va avea loc la ora 16:30 pe stadionul din Negresti. Vă așteptăm să îi susținem și să îi încurajăm împreună.💛🖤

Intrarea la toate evenimentele este liberă, astfel încât puteți să vă bucurați de ele în compania familiei și prietenilor.

Vă dorim o zi minunată de Paști, plină de bucurie și veselie alături de cei dragi!

Previous Programul de lucru în perioada sărbătorilor de Paști și informații utile pentru cetățeni

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti