Primăria Orașului Negrești și Casa Orășenească de Cultură vă invită să vă petreceți ziua de duminica, 23 aprilie, într-un mod distractiv și plin de aventură

Primăria Orașului Negrești și Casa Orășenească de Cultură vă invită să vă petreceți ziua de duminica, 23 aprilie, într-un mod distractiv și plin de aventură

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐎𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐎𝐫𝐚̆𝐬̦𝐞𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐞𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟐𝟑 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐦𝐨𝐝 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐬̦𝐢 𝐩𝐥𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆.
 
⚽️Începând cu ora 11.00, puteți să vă alăturați echipei de fotbal a CSO Negresti în meciul lor din etapa a 5-a PLAY OFF-ului împotriva echipei Recolta Berezeni, care va avea loc pe stadionul din Negresti.
Vă așteptăm să îi susținem și să îi încurajăm împreună. 🖤🧡
 
🎥 La ora 13:00, vă așteptăm sa vizionați remake-ul live-action al celebrului film „The Lion King-Regele Leu”, care vă va purta într-o nouă călătorie prin savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Proiecția este dublată în limba română, astfel încât toți să se bucure de poveste.
 
🎥 La ora 17:00, puteți urmări filmul „Uncharted” care îl are ca protagonist pe Nathan Drake (interpretat de Tom Holland), un aventurier priceput, care este recrutat de Victor „Sully” Sullivan (interpretat de Mark Wahlberg), un vânător de comori experimentat, pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan și pierdută de Casa Moncada cu 500 de ani în urmă.
 
Intrarea la toate evenimentele este liberă, astfel încât puteți să vă bucurați de ele în compania familiei și prietenilor.
 
Vă dorim sa aveti o Duminica minunată, plină de bucurie și veselie alături de cei dragi!
Previous Convocarea Consiliului Local al orașului Negrești in sedinta ordinara pentru data de 27 aprilie 2023

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti