Prevenirea, combaterea si distrugerea buruienii ambrozia

Prevenirea, combaterea si distrugerea buruienii ambrozia

„Proprietarii sau deținătorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apa, lacurilor, sistemelor de irigații si ai bazinelor piscicole au obligația sa desfășoare lucrări de prevenire, combatere și distrugere a buruienii ambrozia, denumită științific Ambrosia artemisiifolia, pentru evitarea instalării și răspândirii vegetației adventive invazive și eliminarea ei în cazul prezenței pe terenurile intravilane sau extravilane„.
📣✍️ Față de cele prezentate, vă rugăm să ne sesizați de îndată ce identificați amplasamente cu buruiana ambrozia, în următoarele moduri:
👉 printr-o adresă depusă la registratura Primăriei orașului Negrești, sau
👉 Pe adresa de email: inforpnegresti@gmail.com.
‼️ Nerespectarea prevederilor cu privire la efectuarea lucrărilor de prevenire, combatere si distrugere a buruienii ambrozia, pentru evitarea instalării si răspândirii vegetației si eliminarea ei in cazul prezentei pe terenurile intravilane sau extravilane, de către proprietarii/ deținătorii/ administratorii/ beneficiarii de terenuri se sancționează astfel, persoanele fizice se sancționează cu #amendă de la 750 lei la 5.000 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 5.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice conform art. 3, alin. (2) din Legea nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, cu modificările şi completările ulterioare.
Previous Echipa de handbal Locul I la Cupa Onesti

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti