Echipa de handbal Locul I la Cupa Onesti

Echipa de handbal Locul I la Cupa Onesti

🏆 Micii handbaliști de la CSO Negresti, sub îndrumarea domnului profesor Gheorghe Mogâldea, au obținut o nouă performanță, câștigând Locul I la cea de-a XXVI-a ediție a Cupei Onești la Handbal, Grupa Juniori IV.
🤾‍♂️ În perioada 4-6 septembrie 2023, echipa de handbal a CSO Negresti s-a alăturat Cupei Onești, unde nu doar că au participat, dar au și triumfat ocupând primul loc pe podium. Această competiție a reprezentat nu doar o victorie, ci și o oportunitate pentru echipa noastră de a se pregăti pentru noul sezon competițional la handbal, organizat de Federația Română de Handbal, care va începe în luna septembrie.
🔝 De remarcat că echipa noastră actuală este formată din jucători noi, și, în ciuda faptului că majoritatea sunt mai tineri decât categoria la care vor evolua, sunt plini de pasiune, dorință și talent. Acești tineri handbaliști promițători sunt pregătiți să se confrunte cu competiția pentru Juniori 3, demonstrând că voința și dedicarea lor pot fi factori-cheie în obținerea succesului.
🖤🧡 Felicitări echipei noastre de handbal de juniori de la CSO Negresti pentru acest rezultat, și le dorim mult succes în noul sezon, unde suntem convinși că vor avea o evolutie foarte bună. 👏
Previous Fotbal | Liga 4 – CSO Negresti – Flacara Muntenii de Sus

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Biroului de Relaţii cu Publicul la adresa: inforpnegresti@gmail.com.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020 Primăria Oraşului Negreşti