Negresti, Vaslui și Bârlad sunt incluse în topul orașelor din țară ce au implementat proiecte de tip Smart City

Negresti, Vaslui și Bârlad sunt incluse în topul orașelor din țară ce au implementat proiecte de tip Smart City

La începutul lunii iunie Vegacomp Consulting SRL a publicat a V-a ediție a Radiografiei Smart City în România, radiografie pe care o realizează începând cu anul 2018. Anul acesta publicația cuprinde 124 de localități printre care și Orașul Negrești.

Pe primele locuri, cu cele mai multe soluții Smart City implementate, sunt localități mari precum Alba Iulia, Cluj Napoca, Iași și București. În ceea ce privește orașul Negrești, se poate observa că la nivelul județului Vaslui, cu cele trei proiecte implementate, se află înaintea municipiilor Vaslui și Bârlad care au câte 2, respectiv 1 proiect.

Proiectele cu care orașul Negrești a intrat în categoria orașelor "SMART" sunt:

  • Plata online a taxelor si impozitelor locale (ghiseul.ro), implementat incepand cu anul 2019,
  • Portalul eGuvernare ce oferă servicii precum (formulare electronice, posibilitatea de a transmite sesizări, programări online, verificare stadiu solicitare, Monitorul Oficial Local) implementat in anul 2021 si
  • WiFi gratuit în 12 locații din orașul Negrești și localitățile componente, implementat în anul 2021.
Previous „PARC DE DISTRACȚII”, în perioada 12-15 august 2021, în locația din str. 1 Decembrie, nr. 46 (Sala de Sport)

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti