„PARC DE DISTRACȚII”, în perioada 12-15 august 2021, în locația din str. 1 Decembrie, nr. 46 (Sala de Sport)

„PARC DE DISTRACȚII”, în perioada 12-15 august 2021, în locația din str. 1 Decembrie, nr. 46 (Sala de Sport)

Se aduce la cunoștința publică faptul că, în contextul stării de alertă și în baza Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Negrești nr. 6/28.07.2021 prin care se recomandă suspendarea organizării bâlciului tradițional anual, BÂLCIUL TRADIȚIONAL a fost anulat.

Prin Dispoziția nr. 404/30.07.2021 s-au stabilit condițiile de organizare a unui „PARC DE DISTRACȚII”, în perioada 12-15 august 2021, în locația din str. 1 Decembrie, nr. 46 (Sala de Sport), în situația în care rata incidenței cumulative a COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mică sau egală cu 2%o de locuitori.

În cadrul Parcului de distracții nu există posibilitatea acordării de amplasamente pentru amenajarea de terase și comerț cu produse alimentare și băuturi alcoolice.

Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul. 

Este permisă participarea numai persoanelor care se află în una dintre următoarele situaţii:  

  1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  3. prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  4. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Măsuri obligatorii de respectat în cadrul Parcului

  1. purtarea măștii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toţi participanții;  
  2. dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spaţiul în care se desfăşoară activitatea; 
  3. menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți şi asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil; 
  4. dezinfectarea mâinilor participanților; 
  5. aplicarea regulilor de igienă colectivă şi individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la sediul Primăriei Negrești din str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, parter, cam. 21, la telefon 0235457679, int. 118 sau prin email la adresa itx@negresti.ro.

Previous Recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti