Maraton de vaccinare la Negrești, 2 zile, fără programare

Maraton de vaccinare la Negrești, 2 zile, fără programare

Direcția de Sănătate Publică Vaslui, cu sprijinul Primăriei orașului Negrești, organizează în perioada 15-16 mai 2021 un Maraton de vacinare împotriva COVID-19.

Orice persoană care a împlinit 18 ani poate veni la Sala de Sport Negrești, de pe strada 1 Decembrie, doar cu buletinul, fără programare, și va fi vaccinată cu prima doză de ser Pfizer.

Programul de vaccinare al Centrului este între orele 09.00 – 21.00. Mai menționăm că Rapelul se va asigura ulterior, în aceeași locație

Aceasta este o nouă oportunitate de imunizare, pe lângă Campania de vaccinare cu echipe mobile începută de primăria orașului Negrești în 07 mai 2021, care se adresează, în plus, și locuitorilor comunelor din zona orașului Negrești care, din varii motive, nu au reușit să se vaccineze.

Pe site-ul primăriei Negrești, www.negresti.ro, sunt oferite informații oficiale despre cele două campanii de imunizare, prospecte oficiale ale vaccinurilor, răspunsuri la întrebări, raportări, dar și alte informații provenite din surse oficiale, respectiv instituțiile care gestionează domeniul sănătății și vaccinarea.

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate.

Previous Recensământul General Agricol 10 mai – 31 iulie 2021

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti