Lista programarilor APIA 2023

Lista programarilor APIA 2023

Primăria orașului Negresti dorește să vă aducă la cunoștință că perioada de depunere a cererilor de plată aferente anului 2023 a început în data de 1 martie și se va încheia pe 15 mai 2023. Pentru a vă ajuta în procesul de depunere a cererii, vă oferim o listă cu programarea fermierilor, nume prenume, data și ora, care poate fi consultata pe site-ul primariei sau la sediul Primăriei orașului Negresti, biroul Agricol.

Vă reamintim că APIA nu va mai trimite invitații cetățenilor, deci este important să consultați lista de programări pentru a depune cererea de plată. În cazul în care nu puteți fi prezenți fizic la centrul APIA, puteți depune cererea prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicație).

Pentru a depune cererea de plată, aveți nevoie de următoarele documente: adeverința eliberată de Biroul Agricol pentru terenurile agricole, cardul exploatației zootehnice sau adeverința eliberată de cabinetul sanitar-veterinar pentru animale, extras de cont bancar VALID, act de identitate (CI sau BI) și certificatul de înregistrare pentru PFA, II, SC, etc.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în procesul de depunere a cererii, vă rugăm să vă adresați biroului Agricol al Primăriei orașului Negresti pentru a primi asistență.

Previous Invitatie la meciul de handbal CSO Negresti – ACS Academia Junior Ploiesti

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti