Invitatie la meciul de handbal CSO Negresti – ACS Academia Junior Ploiesti

Invitatie la meciul de handbal CSO Negresti – ACS Academia Junior Ploiesti

Echipa noastră de Handbal Masculin Juniori 3 a CSO Negresti a ajuns în Grupa Speranță 1 și se pregătește să joace primul meci împotriva echipei ACS Academia Junior Ploiesti.

Sâmbătă, 11 martie, ora 13.00, sala de sport din oraș va fi gazda acestui eveniment important, iar noi vă invităm să fiți alături de noi și să-i susținem pe băieți în această competiție.

Echipa noastră a încheiat cu succes Faza Grupelor Geografice și a ocupat locul al 3-lea în Seria A, fapt care le-a permis să ajungă în Grupa Speranță 1 alături de alte cinci echipe valoroase: LPS Focsani, CS Brazi, ACS Academia Junior Ploiesti, CSS Galati și CSU din Suceava.

Meciurile din grupă vor avea loc în perioada 11 martie – 10 mai, iar primele două echipe clasate se vor califica pentru Turneul Final Speranță.

Băieții noștri sunt ambasadorii sportului nostru local și le dorim mult succes în această competiție.

Vă așteptăm pe toți să veniți la meci și să susținem împreună echipa noastră!

Previous La multi ani – Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti