Invitatie Sedinta informare DARD Vaslui

Invitatie Sedinta informare DARD Vaslui

Direcția pentru Agricultură Județeană Vaslui organizează în toate Unitățile Administrativ-Teritoriale. ale județului informări referitoare la oportunitățile de finanțare ale Planului National Strategic 2023-2027, iar in ziua de miercuri, 8 februarie, va fi prezentă în orașul Negrești.

În acest sens, sunt așteptați la sediul Primăriei Negresti, în ziua de 8 februarie 2023, începând cu ora 10:00, fermierii, agenții economici, precum și orice persoană interesată să desfășoare activități în sectorul agricol pentru ca aceștia să poată beneficia de documentul programatic al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, strategia pentru anii 2023-2027.

Previous Anunț de licitație publică – Spațiul – P-06, în suprafață de 23,33 mp, situat în incinta Pieței Agroalimentare din Negrești

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti