INOFRMARE – exercițiu de cutremur în Negrești, 17 iunie 2022

INOFRMARE – exercițiu de cutremur în Negrești, 17 iunie 2022

Pe parcursul zilei de vineri, 17 iunie 2022, începând cu ora 11.00 este planificat a se desfășura pe raza orașului Negresti, exercițiul de cooperare cu tema: “Intervenția forțelor si mijloacelor pentru limitarea si înlăturarea urmărilor unui seism major care a afectat orașul Negresti”, condus de președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta, prefectul județului Vaslui.

La începutul exercițiului va fi folosit sistemul de alarmare la dezastre care consta in 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauza de 10 secunde fiecare.

Pe timpul desfășurării acestei activități, locuitorii orașului NU trebuie să-și întrerupă activitatea normală, deoarece acest exercițiu implică doar personalul de la nivelul administrației publice locale.

Previous Convocarea Consiliului local al orașului Negrești în ședință ordinară, pentru data de 23 iunie 2022, ora 14,00

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti