Informații utile despre Alegerile Locale și EuroParlamentare din 9 iunie 2024

Informații utile despre Alegerile Locale și EuroParlamentare din 9 iunie 2024

În data de 9 iunie vor avea loc alegeri locale și europarlamentare în România. Alegerile ne oferă oportunitatea de a ne exprima voința și de a alege reprezentanții care să ne conducă și să ne reprezinte interesele.

Pe site-ul primăriei orașului Negresti, vă punem la dispoziție, într-o secțiune special dedicată, informații despre locațiile celor 10 secții de votare din oraș. Avem 4 secții de votare în Negrești și câte una în satele Căzănești, Cioatele, Glodeni, Parpanița, Poiana și Valea Mare. În cazul secțiilor de votare din Negrești, vă punem la dispoziție și străzile aferente fiecărei secții.

De asemenea, pentru a vă ajuta să identificați mai ușor secția de votare în care puteți vota, veti găsi un link către portalul Registrului Electoral. Acolo, prin introducerea CNP-ului și a numelui de familie, veți găsi cu ușurință secția de votare la care sunteți arondați pentru alegerile locale.

În ceea ce privește alegerea membrilor din România în Parlamentul European, vă informăm că puteți vota în orice secție de votare din țară sau din străinătate.

Alegeri 9 iunie 2024

Previous Convocarea de indata a Consiliului Local al orașului Negrești în ședință extraordinară pentru data de 30 aprilie 2024

Leave Your Comment

9 + seven =

Pentru orice problemă legată de funcţionarea acestui site, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Comunicare si Informatizare la adresa: ciprian.cercel@negresti.ro.
Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului site-ului Primăriei Negreşti se va face cu acordul Primăriei sau cu menţionarea sursei.
Copyright @2020-2024 Primăria Oraşului Negreşti